Verjaardag Amsterdam | Borrelen Amsterdam | Borrel organiseren Amsterdam | Café Tapmarin Amsterdam

De Tapmarin is uitermate geschikt voor borrels, afstudeerfeestjes, verjaardagen, vergaderingen, presentaties of zomaar een feestje.

Café Tapmarin is ten alle tijden open voor iedereen, dat wil zeggen dat het bij ons in principe niet mogelijk is om het café in haar geheel af te huren. Wat wij wel bieden zijn plekken in het café waar je (semi privé) een eigen plekje hebt om je verjaardag of borrel te vieren. wij rekenen vanzelfsprekend dan ook geen zaalhuur, je betaald alleen de afgenomen drankjes en/of hapjes.

Ons café heeft een verhoogd gedeelte achterin het café wat de uitgelezen plek is om iets te vieren. In de hoek staat de Privétap, waar jij en je vrienden zelf pils kunnen tappen. 10 liter pils kost €95,- (40 vaasjes bier) Het gebruik van de Privétap is optioneel, je kan natuurlijk ook gebruik maken van het verhoogde gedeelte en drankjes van de bar bestellen.

De sfeervolle serre van het café is ook zeer geschikt voor verjaardagen, borrels of gewoon zomaar een feestje en kunnen wij op verzoek (deels) afsluiten van het bargedeelte. In de serre staat ook een Privétap waar jij en je vrienden zelf pils kunnen tappen. Dit kan vanaf 20 liter a €190,- (80 vaasjes bier)

Tijdens het vieren van uw verjaardag of borrel bieden wij een aantal mogelijkheden aan. Zo kunt u een arrangement afspreken, zodat alle gasten onbeperkt bier, fris en wijn kunnen bestellen.

Wij kunnen ook een prijsafspraak maken, wat u wilt uitgeven en de drankjes turven.

Alles is bespreekbaar bij ons!

CONTACT

Café Tapmarin:
Van Woustraat 130 1073 LT Amsterdam

Voor informatie, borrelreserveringen, verjaardagen, of zomaar een feestje mail naar bier@cafetapmarin.nl

of bel met 020-7791077

OPENINGSTIJDEN
Zondag – Donderdag van 16.00 tot 01.00 uur
Vrijdag – Zaterdag van 16.00 tot 03.00 uur